Det är dags igen

Jag har varit en riktig latmask den senaste tiden. Eller kanske har jag helt enkelt prioriterat att försöka få ihop livspusslet så gott jag kan. Min man jobbar runt 70h/vecka och med både bebis, hund och företag är inte träning något jag har prioriterat. Jag har försökt med bland annat plankan medan hunden står på ena sidan och pussas och bebisen sitter på den andra och drar mig i håret. Men nu är det dags! Jag är less på att känna mig trött och seg och vill komma tillbaka till mitt vanliga jag. På något sätt måste det gå ihop.

Min bästa motivation för att träna mer är nya träningskläder. Träningslinnet och byxorna är från Röhnisch som är ett vanligt märke bland mina träningskläder. Jag älskar deras shaping-byxor som påminner lite om Lululemons. Underkläderna är från Pierre Robert och de har jag inte testat innan. BHn känns väldigt bra. Vi får se hur den är att jogga i. Skorna är från Reebok och långt ifrån nya, men de får funka ett tag till. Egentligen är ju skorna det man främst ska prioritera men det blir dyrt med allt på en gång.

Röhnisch, Pierre Robert, AdidasElin Fagerberg Röhnisch fram

Nu ska jag jogga och göra knäböj med kopplet i ena handen och barnvagnen i den andra. Se upp Södermalm!

Uppdatering: Sporth-BHn funkade utmärkt för lättare jogging!