Det blir en bok om hudvård

Till hösten kommer en ny bok om hudvård och huden, nämligen min och AnnaKarin Wahlbergs. Det känns så otroligt roligt! Boken släpps på Bazar förlag och det har varit en spännande resa fram till bokkontraktet.

Resan fortsätter minst sagt. Vi är mitt uppe i skrivprocessen och jag skriver så fingrarna glöder för att du ska kunna lära dig så mycket som möjligt om din hud och vad den behöver. Samtidigt lär jag mig massor då det här är den första boken jag ger ut.

Så varför en bok om hudvård? Jag tycker inte att marknaden är mättad. Både jag och AnnaKarin är hudterapeuter och har utgått från vår gemensamma kunskap med tillsammans 60 år i branschen. Vi vill lära dig om vad som fungerar och vad som inte fungerar. Det finns så mycket rykten, missuppfattningar och ren skrämselpropaganda där ute. Det är dags att slå hål på myterna.

Du kommer kunna hitta mängder av tips och råd om hudvård, hudvårdsprodukter, problem och liknande i boken. Är det något särskilt du vill att vi ska ta upp? Hojta!