Det händer mycket i galleriorna nu

Åhlens City i Stockholm har precis invigt sin enorma skönhetsavdelning på 2500 kvm. Jag var på ett pressmöte i våras där de berättade om den spännande nyheten och under förra veckan hade de ett pressevent. ALLA var där utom jag som låg hemma med huvudvärk. Men skönhetsavdelningen finns ju kvar! Bland annat har Chanel och Bobbi Brown egna diskar. Lovely! Det är absolut värt ett besök.

I Täby norr om Stockholm händer det också grejer. Täby Centrum har rustats upp och öppnat flera nya butiker. Sephora öppnade där redan innan nyår och L´Oreal slår nu upp portarna till sin första conceptbutik. De har pressevent ikväll. Men tyvärr hinner jag inte gå på det heller.

Däremot hade Lush i Täby Centrum en rolig pressfest under förra veckan. Jag var där och minglade med flera fina kollegor. Vi drack goda drinkar, sniffade på fina produkter och åt veganska snittar. Jag älskar flera av deras produkter! Massagebarsen och badbomberna är två favoriter.

Här ser ni mig och söta Elin från tidningen Frida. Nedanför oss är Malin som var där med sin ljuvliga bebis!

bild-47bild-48

 

I dagarna slår Täby Centrum på stort! Om jag förstår saken rätt är det flera olika event samtidigt. Jag är inhyrd av The Body Shop som ansvarig makeupartist och ska dit och jobba imorgon. Det ska bli superkul! Kom dit och säg hej om du har vägarna förbi.