Det här med tid

Nästan en månad av influensa och efterföljande besvär och jag är rejält efter mitt schema. Tiden har helt enkelt försvunnit! Senaste tiden har jag varken hunnit jobba som jag måste eller tagit hand om mig själv. Jag har gjort det viktigaste och sedan har tiden helt enkelt tagit slut. Och som ett brev på posten kom magkatarren och de mörka ringarna under ögonen. Precis som vanligt när stressen och prestationsångesten står mig upp i halsen. För den slår till, prestationsångesten, precis när jag behöver den som minst.

Men ikväll har jag varit på en supertrevlig middag med tre vänner på restaurangen Byn. Och blivit överröst med massa positiv energi och prat om livet. Vad mycket det gör! Att få byta perspektiv en stund, andas och skratta så där riktigt ordentligt. Så att den där världen utanför restaurangen försvinner för en stund. Att få byta tankar, tala i samförstånd, diskutera, avslöja och älta. Det var en riktigt lyckad kväll. En sådan där som var svår att slita sig ifrån! Plötsligt känns det lite lättare att hinna med allt. Att ta tag i saker och pricka av 2do-listan.

Nu får jag bita i det sura äpplet och jobba några timmar innan sömnen är välkommen. Jag hoppas att ni andra sover riktigt gott!