Det senaste inom hårvård

Den här veckan har jag hunnit med hela tre pressmöten med tema hår. Egentligen skulle det blivit ett fjärde men annat jobb kom i mellan. Det har varit mycket fokus på lättformat hår utan fris. Antifriss känns definitivt som ledordet inom hårvård 2014.

Det första mötet var med Kebelo. De lanserar en behandling för håret som ska göra det följsamt och utan friss. Den påminner om brazilian blowout men ska inte bryta hårets bindningar. Den ska heller inte påverka hårets volym eller göra håret rakt. Resultatet ska istället bli följsamt och lättformat. Märket lanserar även flera produkter som man kan använda efter en behandling eller som vanlig hårvård. Jag har inte testat behandlingen och vet inte hur bra den är. Men jag är nyfiken!

Kebelo Kebelo Elin Fagerberg.seTvå vackra modeller som hade fått behandlingen var på plats. 

Näst på tur var John Frieda. De pratade mycket om nya produkter i sin Frizz Ease-serie. De kommer bland annat med ett stylingspray som ska ge lockar en skjuts. Frizz Ease Go Curlier är nog den produkt jag är mest nyfiken på. Utöver antifriss-serien gick vi igenom den serie som John Frieda är mest kända för – Sheer Blonde. Nytt är Everlasting Blonde som ska fräscha upp och bevara en nyblonderad känsla.

John Frieda Maria Oldenstedt John FriedaMin favoritfrisör Maria Oldenstedt visade stylingknep!

Kérastase firar hela 50 år i år! Min favoritinpackning Nutritive lanserades redan 1979! Igår firade Kérastase med ett väldigt tjusigt pressmöte med champagne, snittar och ballerinor på plats. En stor nyhet är hårserien Discipline som ska ge ett hår med mycket rörelse utan (tamtaa!) friss. Produkterna ska ge rörelse och kontroll men inte raka längder utan volym. Jag tror att det här är en serie för mitt hår och jag är väldigt nyfiken! En annan nyhet är tre tillskott till stylingserien som lanserades förra året. Nyheterna är en paste, ett volymspray med puder och ett fixeringsspray.

Ballerina KerastaseKerastase DisciplineDaniel Toni & GuyDaniel från Toni & Guy var på plats och visade en underbar frisyr med mycket volym. Jag tycker att han är fantastisk! 

Elin Fagerberg KerastaseJag blev också stylad.

Mer om produkterna kommer!