Det vackra bröllopet

Jag älskar bröllop! Stämningen, kärleken och all förväntan. Jag är en liten romantiker. Gårdagens bröllop var väldigt vackert! Rickard och Li gifte sig i Danmarks kyrka i Uppsala. Det var en stämningsfull och vacker ceremoni och kyrkan var magisk med sitt ljus. Därifrån åkte vi sedan till Granerbergsparken där festen hölls.Tyvärr hade jag glömt min kamera på hotellrummet. Så jag får bjuda på suddiga mobilbilder istället.

bröllop danmarks kyrka Bröllop Ian Gulam Elin Fagerberg Cecilia Liljedahl bröllopBröllop li och rickardDet vackra bröllopsparet! 

bröllop i uppsala elin fagerberg cecilia liljedahlbröllop ian gulam peter liljedahlMin man Ian och min vän Peter

bröllop elin fagerberg cecilia liljedahlMin bästa vän Cissi, Maja, Brudgummen Rickard och jag.

Jag lärde känna Rickard i tonåren. Vi gick teorikursen till körkort ihop och blev vänner. Han är en fantastiskt snäll människa!

Brudparet träffades i Thailand och därför var temat thailändskt med bland annat thaimat och ett liveband från Thailand som spelat på baren där de hängde när de träffades. Underbart! Jag hann även dansa lite rock n roll med brudgummen. Jag for runt som en lycklig vante!

bröllop bröllopsgäster Bröllop thailändskt band

Det var otroligt fint dekorerat överallt och till och med ett godisbord! Som bröllopsvals blev det en kavalkad av svenska eurovisionvinnare genom åren. Kul! De var riktigt duktiga.

Bröllop Uppsala bröllop godisbord bröllop dukning bröllop dukning björkbröllop thaimatbröllop bröllopsdans

Vi bodde på Scandic Uplandia och imorse njöt vi av en hotellfrukost i lugn och ro. Färsk frukt, hemrostad granola, smoothie… nomnomnom… Jag har bott på Uplandia innan för många år sedan. Jag gillar det! Det är fräscht, mysigt och riktigt trevlig personal. Efter frullen tog vi tåget hem mot Stockholm.

11805668_10153480053367667_293189685_nElin och Cissi bröllopSlitna men nöjda.