Dofta naturligt!

Det franska parfymhuset Honoré des Prés skapar naturliga och ekologiska dofter. I dagarna sniffade jag igenom hela sortimentet med sju dofter och jag är imponerad. De har förmågan att kunna kombinera lyx och lekfullhet.

Honorés

Mina tre favoriter är Love Coconut, Vamp á NY och Honorés Trip.

Vamp á NY är en storsäljare. Den är en blandning av sofistikerad, chic affärskvinna och trendig New York-tjej. Urban och modern. Den har bland annat doftnoter av tuberos, bourbonvanilj och rotnoter. Den är ljuvlig!

Love Coconut doftar – inte helt otippat, kokos. Men det är trots det en rätt mogen doft. Den innehåller bland annat extrakt av kokosmjölk. korianderblad, tonkaböna, bourbonvanilj och vitt cederträ. Somrig och balanserad!

Honorés Trip är en citrussprudlande unisexparfym med doftnoter av bland annat mandarin, apelsin, citron, lime och peppar. Den är frisk, fräsch och somrig. Jag älskar den!

Annars är den mest omtalade doften Love les Carottes. Men den var inte riktigt min kopp te. Den har doftnoter av morotssaft, apelsin, vit irisolja, patchouli och bourbonvanilj. Den är för jordig för mig och jag tänker mest på min dotters förtjusning i morotspure.

Plus i kanten för den roliga förpackningsidén med take away-kopp eller marmeladburkar som ytterförpackning!