Doften av semester

I månadsskiftet januari/februari 2005 var jag med min man och ett annat par på den underbara paradisön Mauritsius. Ni har säkert förstått att resor är ett av mina största intressen och just den här resan var speciell. Det var då jag lyckades gå ner i varv och njöt rejält. Vi bodde på en stor resort, precis vid havet, åt mängder med färsk frukt och åkte iväg på roliga utflykter.

När jag öppnade flaskan med den nya duschgelen från Yves Rocher kom alla minnena tillbaka. Under vistelsen på Mauritius hade jag en body lotion med doft av kokos och annanas. Och den här från Yves Rocher påminner rejält om den i doften. Jag älskar doften (och smaken..) av exotiska frukter och den här kombon är en favorit.

Duschgelen är krämig men löddrar en del. Det kanske inte är den mest vårdande duschgelen jag har, men definitvt en av de mest väldoftande. Den finns även med kombinationen passionsfrukt och mango.

Jag längtar tills jag ska duscha igen..