Dop i Växjö Domkyrka

Vi åkte ner till Småland i fredags för att gå på dop för min bästa väns dotter, lilla Maja. Det var jättefint! 

  

 Jag sjöng under ceremonin. Låten var Utan Dina Andetag av Kent. Jag mötte upp kantorn precis innan dopet för att öva. Det var otroligt roligt att sjunga med en pianist. Det var så längesedan! Så jag levde ut och tog i för kung och fosterland, sjöng otekniskt och fick givetvis lite ansträngda stämband. Stundens hetta! 

När det väl var dags att inta scenen var jag rörd av ceremonin och det gick inte lika bra som när jag repade. Men helt ok. Jag vill verkligen börja med sånglektioner igen. Det är två år sedan nu. Jag får en fantastisk glädjekick av sången! 

   
 Efter Majas dop mumsade vi oss smörgåstårta, hängde gäng och skrattade väldigt mycket. Underbart! 

På kvällen hade jag och min man date night. Vi gick ut och åt mexikanskt och drack drinkar. Jättemysigt!! 

  
Idag har jag blivit firad av mina föräldrar inför min födelsedag imorgon. Jag fick bland annat ett presentkort på massage. Kärlek! Jag hade behövt utnyttja presentkortet precis just nu. Jag har inte tagit hand om min rygg sista tiden. Jag bär och lyfter ofta och fel och tränar inte tillräckligt. Det har gjort att jag ständigt har ont i ryggen. Jag vet att de flesta småbarnsmammor har det. Men det börjar bli dags att göra något åt det.