Dr Dennis Gross Skincare Hyaluronic Marine Hydrating Modeling Mask

Hyaluronic Marine Hydrating Modeling Mask från Dr Dennis Gross är en så kallad “gummimask”, en knallblå sådan. Jag har testat den tillsammans med min vän Cissi. Resultatet blev två glada smurfar.

Masken innehåller bland annat algin från alger, glycerin och hyaluronsyra. Den lovar bland annat att huden ska bli plumpad, återfuktad och få lyster.

Hyaluronic Marine Hydrating Modeling Mask består av två olika komponenter – ett pulver och en gelé. Du blandar dem innan du applicerar masken med en spatel. Den stelnar rätt snabbt så det gäller att du är flink med handen. Vi valde att blanda den två gånger, en dos var för att den inte skulle stelna innan den andra av oss skulle lägga på sin mask. Masken ska verka i runt 12 minuter och sedan “lyfter” du bort den. Den är superenkel att få bort! Några små blå rester fastnade i kindfjunet framför örat, annars försvann allt väldigt lätt. Du ska inte tvätta huden efteråt.

Marine Hydrating Modelling Mask Marine Hydrating Modelling Mask ska blandas Dr Dennis Gross Marine Hydrating

Det finns inte tillräckligt med mask för att kunna applicera den på halsen utan den här masken är enbart gjord för ansiktet. Jag hade gärna sett en större mängd så att jag hade kunnat dra ner den på halsen också.

Vi gjorde masken precis innan vi skulle på middag så efter att masken lyfts bort applicerade vi ögonkräm, serum, kräm och primer precis som vanligt. Det korvade sig inte utan resultatet blev superfint.

Jag har en blandhud som mest har problem med torra områden och tenderar att vara känslig. Cissi har en normal hud men lätt fuktfattig. Vi blir båda 37 år i år och har börjat få ett gäng linjer var. Vi märkte båda stor skillnad på vår hud. Den blev supermjuk! Återfuktad, kanske lite plumpad och torrhetslinjer minskades.

Jag blev verkligen förtjust i den här. Den ger fint resultat, är rolig att applicera och den är smurfblå!

Priset ligger på 595 kr/4 masker

Den säljs bland annat här och här  samt hos utvalda salonger och kliniker. Jag tycker precis som vanligt att du ska stödja din lokala salong eller klinik med auktoriserade hudterapeuter  och köpa produkten hos dem. Har du ingen i närheten finns det mängder med bra webbbutiker.

Det här är en effektiv ansiktsmask som är rolig att använda och ger ett riktigt bra resultat. Den kräver dock att du är snabb vid appliceringen innan masken hinner stelna.
Användarvänlighet
Resultat
Förpackning
Pris
4.4
Dr Dennis Gross Skincare Hyaluronic Marine Hydrating Modeling Mask