Dynamic Skin Recovery spf50

Lätta ansiktskrämer med spf är en produkt jag tycker passar de flesta. Dermalogicas Dynamic Skin Recovery spf50 har nyligen uppdaterats och jag har testat den.

Dynamic Skin Recovery SPF50

Den har ett högre solskydd än tidigare – 50. Det är tack vare oleosomer som hjälper till att frisläppa UV-filter pö om pö till hudytan. Det gör att man har kunnat minska mängden solskyddsfilter i produkten men ändå ha samma verkan av ett högt skydd. Istället finns rum för andra aktiva ingredienser. För dig vars hud brukar reagera på hög spf tror jag att det här kan vara en hit!

Krämen arbetar även för att minska hyperpigmentering och ger fukt med hjälp av bland annat hyaluronsyra.

Jag utgår från min känsliga blandhy som har störst problem med torra partier när jag testar den. För mig är Dynamic Skin Recovery snäppet för lätt i konsistensen. Men tillsammans med ett serum under fungerar det bra. Det känns skönt att veta att min hy är skyddad mot solens skadliga strålar även under hösten. Jag gillar förpackningen med pump som gör det hygieniskt och enkelt att dosera.

Pris: Ca. 790 kr.

Mitt betyg: 8/10