Egentid hos Ene´s Fotvård

Åh! Att gå på fotvård som gravid måste vara ett av det absolut bästa som finns. I höstas upptäckte jag Ene´s fotvård och sedan dess har jag gått dit regelbundet.

Jag upptäckte det av en ren slump då jag googlade efter fotvård i närheten av Hornstull och Ene´s fotvård dök upp. Jag hade inte hört talas om henne alls innan. Inte läst om det på sociala medier eller som någon rekommendation. Men den late inom mig ville ha ett ställe som inte låg så långt bort och jag bokade en tid. Sen dess är jag fast.

Ene´s fotvård
Enes fotvård ligger mellan Hornstull och Zinken.

När jag började gå hos Ene´s Fotvård hade jag två asjobbiga liktornar. En av dem är ännu kvar och är en av anledningar till varför jag går så ofta. Det gör så ont! Enligt Ene kommer jag förhoppningsvis bli av med den efter graviditeten. Jag hatar verkligen liktornar. Och vad jag hatar nästan mer är namnet. Det låter så sjukt läskigt? Det borde heta fot-tagg eller liknande. En liktorn kan liknas vid en liten, liten förhårdnad som går in som en kil från hudytan och rakt in i “köttet”. Aj. De är svåra att bli av med. Min är kanske 3×3 mm stor men gör ändå ont i hela trampdynan.

En annan anledning till att jag går så ofta på fotvård är att det är så otroligt skönt! Och om jag ska vara ärlig, de två sista gångerna har jag behövt hjälp att klippa tånaglarna på grund av stor mage i vägen. Haha!

Varför jag går just till Ene är för att hon är vansinnigt effektiv. Hon hinner hur mycket som helst på de 50 min jag är där. Det är sällan jag ser någon få så mycket gjort på så kort tid och ändå vara så noggrann. Jag känner mig som en förvirrad latmask i jämförelse. Sen är hon även väldigt gullig och omtänksam. Och på ett sätt är det rätt skönt att hon inte vet om att jag jobbar inom skönhet. Jag kan bara koppla av helt när jag är där. Utan att tänka på jobb. Lyxigt!

Har du något stammisställe att rekommendera? Någon behandling du alltid återkommer till?