Välkommen till Elinfagerberg.se!

Äntligen är min blogg uppdaterad med en helt ny design med nya bilder och nya kategorier. Jag har tagit hjälp av Ida för att flytta över hela bloggen med alla inlägg (över 2000…) till ett nytt system och göra om all design. Jag är supernöjd och jag kan varmt rekommendera Ida!

Jag började blogga om skönhet på webbtidningen Gazet.se för sex år sedan. Efter 1,5 år startade jag upp Elinfagerberg.se och det här är den största förändringen sedan dess. Efter sex år är det skönt att få ny inspiration och energi!

Precis som tidigare kommer jag lägga störst fokus på skönhet. Men jag kommer även skriva om resor, shopping och livet i stort och smått.

Det har varit lite krångel på vägen till den nya bloggen och det kan hända att du kommer hitta något inlägg under fel kategori eller andra småfel. Men det mesta ser ut att stämma.

Under min headerbild hittar du alla kategorier på sidan. Under dem finns det olika underkategorier inom det valda temat. Jag hoppas att du kommer tycka att sidan känns lättnavigerad. Jag tycker att det blir en stor skillnad mot tidigare!

Nu när vi har börjat om på ny kula, är det något särskilt som just du vill läsa om?

Elin Fagerberg makeup artist

 

Foto: Ida Josefin