En annorlunda dag

Den här dagen har varit härligt annorlunda! I förmiddags lånade jag och min Man ut vår lägenhet till ett stort produktionsbolag. De behövde en lägenhet för att spela in några sketcher till ett nytt TV-program. Jag sminkade för det bolaget för många år sedan och då var vi ca. tio personer när vi spelade in olika humorsketcher. Jag hade räknat med ungefär detsamma idag. Klockan elva plingade det på dörren och in kommer människa, efter människa. Till slut var hela hallen full av skor och i vår lägenhet stod plötsligt ca. tjugo helt främmande människor. De började genast gå runt och reka och jag stod mest och log förvånat. Det kändes så skumt!

Vi två drog iväg med bilen för att ordna några ärenden och sedan åkte vi ut till Bromma flygplats. Där ute åkte vi en underbar tur med helikopter över Stockholm stad. Jag har åkt helikopter i Las Vegas innan och älskar det! Det är en sådan otrolig frihetskänsla! Det är helt enkelt det närmsta Karlsson på taket man kan komma. Jag skulle gärna åka det varje dag om ekonomin och miljön tillät. Turen var tyvärr bara på tjugo minuter. Men vi hann se hela Stockholm. Vilken sandslöst vacker huvudstad vi har!

På eftermiddagen hann vi en mysig after noon tea på Vetekatten. Kanske inte den bästa jag ätit men väldigt god och prisvärd.