En cocktail på ögonen

Cocktail Make up store

Make up Stores vårkollektion heter Cocktail och precis som namnet avslöjar är det en blandning av ljuvliga färger. I kollektionen finns det tre stycken microshadows, en liten burk med strasstenar, en eyedust, en kajalpenna, två nagellack, en läppenna och ett läppstift.

Cocktail skuggor

Cocktail närbildMake up store och Esprit

Här med tröja från Esprit, jeans från Hm och örhängen från Forever21

Jag har använt Cosmopolitan och Blue Moon på locken och lila Parfait Amour längs med den nedre fransraden. Tyvärr fungerar inte den senaste förpackningen till eyedusts heller. Skuggan hade letat sig utanför burken innan den ens var öppnad. Jag kombinerade skuggorna med pennan Ocean Breeze och läppstiftet Pink Panther som jag älskar. Läppstiftet har en riktigt knallig färg, men det är skirt och blir därför inte för mycket. Om man nu tycker att det kan bli för mycket då.. Ögonpennan sitter fantastiskt bra! Jag gillar också skuggorna. Speciellt Cosmopolitan och Mint Julip. Jag är väldigt svag för den här färgskalan.

Nagellacken missade jag att få med på bild. De kommer! Ett är blåglittrigt och det andra är knallrosa. De ser ljuvliga ut!