En förkyld nuna med nytt smink på

Den här hemska förkylningen vill inte ge med sig. Men jag är väldigt glad att jag inte har vinterkräksjukan. Peppar, peppar..

bild (56)

I dagarna testade jag i alla fall lite nya produkter. Och jag kan medge att jag har rejält med concealer på min röda nos.

Youngblood har kommit ut med två riktigt fina produkter.

bild (57)bild (60)

Youngblood Crème Blush är ett krämrouge i en mjuk, behaglig konsistens. Det ger mycket lyster och ser fräsch ut. Den ska också ge fukt med bland annat allantoin och jojoba. Här har jag använt färgen Taffeta som beskrivs som en bubbelgumsrosa nyans. Men jag tycker att den också drar lite åt laxrosa. Den är vansinnigt fint och jag tror att det här kan bli en ny favorit i min sminkväska. Allt som allt finns den i sex olika nyanser. Ca. 320kr för 6gr

Youngblood Lunar Dust är ett skimrande puder som bygger på mineraler. Antingen kan du använda den som den är eller blanda ner i en foundation eller body lotion. Jag har använt färgen Twilight som är en pärlemonyans. Den går utmärkt att använda som en highlighter. De andra två färgerna är lite mer åt det bruna hållet. Perfekt som en highlighter om du är mörkhyad, eller som ett bronzingpowder om du är ljus. Ca. 415kr för 8gr,

bild (59)bild (58)

Stort plus för att man slipper mineralolja, talk, parfym och lanolin. Helt onödiga ingredienser enligt mig.

Jag har kombinerat detta med foundation från Lancome, concealer från Mac, ögonbrynsfärg från Pur, ögonskugga från Isadora, eyeliner från Viva la Diva, hemlig mascara som inte har kommit ut ännu, och läppstift från Oriflame.