En hårinpackning i ansiktet?

New York-baserade märket NYCE har en multiprodukt som jag tycker är rätt spännande. Intensive Multicare är en fuktcreme för håret som du även kan använda som kroppskräm och ansiktsrengöring. Hurray för dig som inte får plats med allt i necessären! Den innehåller bland annat riskliolja och silkesprotein. Doften är fräsch och förpackningen är riktigt snygg. Jag vill genast ha fler produkter med samma design.

NYCE-Multi-Care

Som hårinpackning är den alldeles för lätt för mig. Mitt hår gillar lite fetare produkter. Men den fungerar bra som balsam. Intensive Multicare var nominerad i kategorin balsam i Swedish Beauty & Cosmetic Awards.

Den tar inte bort mascara, men funkar finfint för att ta bort resten av makeupen. Jag gillar den även som kroppskräm.

Har du testat den?