En heldag för kvinnliga kurvor

Ni anar inte vilken trevlig dag jag hade i lördags! Jag var nerbjuden till Köpenhamn för att besöka teamet bakom plussizemärket Junarose. Ni har säkert läst tidigare att jag är ambassadör för märket i Sverige. Tillsammans med mig var det ett gäng coola tjejer från bland annat Danmark, Tyskland, Finland och England. Det var väldigt inspirerande att träffa alla!

Jag var vansinnigt trött efter att bara sovit några få timmar. Men dagen blev väldigt lyckad ändå! När vi kom in på stället är det första vi möts av två filmkameror och flera kameror. Det var bara att le och gå snabbt. 😉

Junarose bloggevent elinfagerberg.se

På plats fick vi spana in höstlanseringar. Vi kikade på två kollektioner. En som kommer ut i juli och en i augusti. Julikollektionen blev min favorit med mycket jeans kombinerat med feminina puderrosa och grå plagg och paljettdetaljer. Augustikollektionen var också snygg och andades London. Det fanns bland annat en snygg blommig bomberjacka och plagg i rött och vinrött.

Elinfagerberg.se Junarose höstkollektion Junarose höstkollektion elinfagerberg.seHär är jag med två favoriter. Grungig jeansväst som hämtat från 90-talet och grå jumper med paljetter på axlarna.

Förutom att titta på kläder så pratade vi även kläder. Vi fick träffa en av designerna bakom Junarose och diskutera trend och passform. Vad vi tycker funkar och inte. Drömmen! Genom er fina läsa har jag bland annat fått feedback tidigare om vad NI tycker är bra passform för kurviga. Det försökte jag föra vidare. Jag nämnde bland annat att jag vill ha lite mer urringade plagg och mer markerade midjor. Stora plagg utan urringning blir lätt tält om man har större bröst. Vi pratade också passform på jeans. Personligen gillar jag dem tighta. Mina ben är rätt smala förhållandevis till resten av kroppen. Har jag för vida ser hela jag större ut. Hur gillar du dina?

Elin Fagerberg och JoannaJag och söta Joanna från Finland. 

Dagen avslutades med att vi blev intervjuade om mode och stil. Det blev en vanlig intervju och en filmad. Herregud.. jag kan säga att det ska upp på den internationella hemsidan. Men det är inte säkert att jag avslöjar när den hamnar där. Haha! Jag stakade mig rätt mycket trots att jag älskar att stå framför en kamera.

Junarose middag

Lunch och många skratt med hela gänget.