En heldag med skönhet

Jag håller ju en hel del utbildningar i skönhet för främst företag, men ibland även för privatpersoner.

Igår höll jag en heldagsutbildning med Oriflame i Västerås. Det var fantastiskt roligt! Nästan 40 stycken trevliga och glada människor var på plats och det blev en härlig stämning. Alla var så duktiga! Vi gick igenom hudvård, make up, kroppsvård, hårvård och doft. Det var ett späckat schema, vilket jag gillar. Under en utbildning ger jag precis allt av mig själv. Efteråt kommer tröttheten som ett paket på posten. Men det är så värt det! Jag tycker att det är så otroligt roligt.

Jag missade tyvärr att ta bilder under dagen. Jag var så fokuserad på allt annat. Så ni får en bild på min favoritprodukt från Oriflame istället. Nämligen deras ögonbrynskit.

Ögonbrynskit

 

Är du intresserad av att ha en utbildning eller föreläsning i skönhet, mode, hälsa eller försäljning? Du når mig på elinfagerberg@live.se.