En kväll i La Redoute

Ikväll har jag firat min Man med middag på Peppar. Jag invigde en kappa och ett par skor från La Redoute.

Kappan är helt annorlunda i designen än mina andra kappor. Vilket jag älskar! Den är tunn men riktigt skön och eftersom den är en stl för stor så kan jag ha en varmare kofta under. Perfekt, då det börjar bli kallt nu! Det känns som om snön ligger i luften?

Skorna är betydligt skönare än vad jag trodde att de skulle vara. Jag har haft dem på mig hela kvällen och stått upp en hel del utan att få ont. Trots rätt höga klackar. Stort plus i kanten!  Jag kan säga redan nu att de kommer bli välanvända. Jag gillar både deras stil och hur de sitter.

Det blev både en bild med vindpust och en utan :). På bilderna har jag min handväska från Balenciaga och en sjal som är väldigt älskad men som jag tyvärr inte kommer ihåg vad den kommer ifrån.