En lång och härlig kväll!

Har ni hunnit besöka “Smaka på Stockholm” nu i veckan? Igår var det sista dagen och jag var där med ett gäng vänner. Jag mumsade i mig en fantastiskt god Sparristimbal från Melanders. Kan tänka mig att äta en sådan regelbundet..

Senare på kvällen tog jag och min man en avstickare bort till F12 där underbara PR-byrån Pretto Pr hade femårsfest. Hurra för Pretto! De är en av stans absolut trevligaste, mest ambitiösa och kreativa byråer. Den dagen jag tänker anlita en PR-byrå till mitt företag så ligger de högt i rang.  Vi drack cava och njöt av den härliga stämningen. Linda Sundblad var DJ och var grym på sin uppgift!

Kvällen flöt vidare med häng i Kungsträdgården, drinkar på Nobis och ännu senare med biljard. Någon gång när solen var på väg upp promenerade vi hem i sommarnatten. Det ligger något magiskt över nattliga sommarpromenader.

[slideshow]