En natt på Blogger´s inn

I veckan bodde jag och min man en natt på Scandic Grand Central mitt i centrala Stockholm. Vi bodde i Blogger´s inn, ett rum som är tillägnat bloggare. Det är anpassat för digitala nördar som mig, och har bland annat mängder med modetidningar, modeböcker, en ipad, laddare vid sängen, en “sängbricka” för datorn, docknicksstation för minneskort, ett fotostativ och fram för allt; en väldigt snygg design. Rummet har skapats i samarbete med Frida Ramstedt från bloggen Trendenser. Det här känns som en otroligt rolig utveckling. Bloggare och digitala entreprenörer blir en allt större maktfaktor. Och det är smart av Scandic att anpassa sig och lyfta fram.

bild (54)

Scandic Grand Central har 391 rum, gym, restaurang och sen den där baren som jag och flera av mina vänner gillar… Hela hotellet känns ungt, trendigt, internationellt och välkomnande. Älskar det!

Kuriosa: nedanför konferensavdelningen står det något så kul och udda som en fotoautomat. Istället för de vanliga tråkiga exempelbilderna på en leende modell utanpå, har hotellet lagt upp galna bilder på VDn med sin hund!

Vill du veta mer om den mumsiga hotellfrukosten hittar du det på vår matblogg.