En skön ansiktsbehandling

Tidigare idag var jag hos hudterapeuten Minna på Militus Medical och fick ansiktsbehandling. Det var både välbehövligt och skönt! Det var en klassisk ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, mask, massage och kräm. Sen la vi till färgning av fransar och bryn. Förr färgade jag ögonbrynen och fransarna rätt regelbundet. Men nu var det flera år sedan. Med mina ljusa fransar blir det en väldig skillnad. Jätteskönt!

Behandlingen var fantastiskt skön och mysig! Jag kom tyvärr lite sent och rusade in med andan i halsen. Men jag lyckades lugna ner mig och njuta efter en stund. Minna hade ett bra handlag och känsla. Det märks att hon har lång erfarenhet som hudterapeut. Alla har det inte heller “i händerna” trots utbildning. Men det har hon! Min hy verkar ha en ganska bra kondition. Men den var som väntat och vanligt ganska torr. Jag fick bland annat tips att använda mask oftare. Jag ska nog försöka bli lite petigare med att få in den rutinen. Peeling är jag duktig på. Men mask gör jag inte varje vecka. Än så länge..

Ansiktsbehandling skönhetsblogg elinfagerberg.se

 

På Militus Medical använder de produkter från Dermalogica, Dr Gross och Priori i sina behandlingar. I webshopen finns det produkter från fler märken. Bland annat verktyg från Pfeilring, vars pincett jag älskar.

Så här års är det extra skönt med behandlingar. Det är grått och kallt ute och många känner sig stressade och trötta. En behandling eller ett spa-besök kan ge lite extra energi tillbaka. Brukar du gå på behandling eller åka på spa regelbundet?