En slarvig och väldigt snabb sminkning från veckan.

Foundation: Mineralfoundation från  Lily Lolo. I puderform och appliceras som vanligt med kabukiborste. Det är fritt från parabener, talk, olja, silikon, bismut och liknande. Hurray! Jag tycker att det ger en fin yta men hade kunnat täcka lite mer. Annars känns det fräscht och är väldigt lättapplicerat. Vilket är ett bra betyg från mig som inte är ett fan av foundation i puderform.

Roge: Mineral Blush från  Lily Lolo i färgen Candy Girl. Det här blev verkligen en ny favorit i sminkväskan! Färgen är krispig och glad och rouget är lättapplicerat utan att man överdoserar. Blir naturligt och jämnt. Funkar finfint även över flytande foundation.

Mascara: Falsies Volume Express från Maybelline. Jag brukar inte vara något fan av Maybelline´s mascaror. Men den här nya gillar jag! Det gick fort som attan att få både volym och längd. Kanske ser lite klumpigt och fläckigt ut på bilderna. Men jag kastade på den snabbt 🙂

Läppar: Lingonberry Lasting Lip Stain & Balm från Lumene . En ny produkt i tuschform för läpparna som ska sitta bra. Andra änden är det ett läppbalsam. Jag tycker att det sitter bra men har en tendens att flyta ut lite och bli lite ojämnt. Men ojämnheten försvinner om man bättrar på med läppbalsam senare. Det känns inte uttorkande till skillnad mot flera av dess konkurrenter.

[slideshow]