En sminkad Elin

För några dagar sedan testade jag lite nya produkter.

Lily Lolo lanserar höst- och vinterkollektion i lite dovare nyanser. Jag har här testat ögonskuggan Cosmopolitan, rouget Goddess och läppglanset Coctail. Jag gillar färgerna mycket. De är dovare i verkligheten än va de blev på bilden på mig. Ganska typiska höstfärger som passar till vardags. Lily Lolo beskriver färgerna på rouge och läppar som skymningsrosa, det stämmer rätt bra. Ögonskuggan kan du dra på mer av till fest.

Fina nyheter fotade i mindre fint badrumsljus ;). 

De har också släppt mascaran Lash Alert. Jag har tudelade åsikter om den. Den ger rejält med bra volym. Men den fäller under dagen, så volymen har minskat när kvällen kommer. Och man ser fibrerna på fransarna rätt tydligt. Men själva volymen från början älskar jag och det är en bra borste.

bareMinerals lanserar nya concealers i en rad varianten. Krämconcealern – Correcting concealer har riktigt bra färger och täcker precis lagom. Den fungerar bra till mörka ringar, plitor och andra ojämnheter. Den andra concealern kommer i penselform och har ljusreflekterande partiklar. Jag använder den i ögonvrån, vid näsvingar och på amorbågen.

Purminerals har en ruskigt bra ögonbrynsskugga som kommer tillsammans med ett vax. Anledningen till att jag gillar den är framförallt att färgen är så fin på blondiner. Annars är det svårt att få tag på snygga nyanser. De flesta är för röda, gula eller mörka. Den smular lite om man tar för mycket. Men annars är den super.

Helena Rubenstein lanserar eyeliner med en jättesmal pensel. Bra svärta och bra form på penseln. Den ligger också bra i handen, utan att vara för lång eller för kort. Det går att göra både tunna och bredare linjer med den. Färgen tappar rätt mycket intensitet under dagen. Annars gillar jag den skarpt. Den är “rolig” att måla med.