En sminkning från veckan

Jag testar ständigt nya spännande produkter. Vilket jag älskar! Här är fyra favoriter från veckan som alla är nylanseringar.

– Frame & Define Brow Styler från Bare Minerals.

– Cloudberry Volume Serum Mascara från Lumene

– Glitter Glaze Shadow Top Coat i guld från Too Faced

– Pure Color High Intensity Lip Laquer i färgen Vinyl Rose från Estee Lauder

bild-104

Brow Styler från Bare Minerals är en ögonbrynspenna som skruvas upp. Pennan kommer i två olika nyanser, Universal Light och Universal Dark. Den blir väldigt naturlig och fin på. Det är enkelt att få den jämn och färgen är riktigt, riktigt bra. Stort plus för att den har en inbyggd brynborste. Den här kommer jag absolut att använda när jag jobbar som makeupartist.

Den ny mascaran från Lumene ger ingen wawawoom-effekt. Men jag gillar att den ändå. Den fungerar väldigt bra till vardags och ger ett naturligt resultat. Vid regelbunden användning ska den göra fransarna fylligare med hjälp av ett serum som finns i. Så länge har jag inte använt den att jag kan säga om det fungerar eller ej. Har du?

Too Faced och Bare Minerals

Glitter Glaze från Too Faced är en splirrans ny och rolig produkt. Det är ett glittrande lack som du kan lägga ovanpå din ögonskugga eller direkt på huden. Den finns i två olika färger, guld och silver. Jag älskar skimret! Det ger en partyeffekt på nolltid och det är kul att kunna förändra sina vanliga skuggor. Den är lätt att applicera och sitter väldigt bra. På bilden har jag använt den ovanpå en ljusbrun och en beige skugga. Nästa gång tänker jag testa att lägga den på kindbenen och nyckelbenen. Och kanske lite i mitten av läpparna?

Lip Laquer från Estee Lauder tillhör deras vackra höstkollektion. Produkten är riktigt krämig och ger fin glans och färg. Den är täckande i konsistensen och färgen Vinyl Rose som jag har på bilden är en mjuk gammeldags rosa. Till höstkollektionen finns det också en mörkare nyans. De båda färgerna ska vara limiterade. Det finns även snygga läppstift i samma kollektion.

Estee Lauder