En soft bas med orgasm

Den här makeupen gjordes med en mjukare och mindre täckande bas. Jag använde Nivea Q10 Antik-Wrinkle CC Cream. Det är en lätt täckande CC Cream. Den är snäppet för lätt för mig den här årstiden. Den passar bra för dig som vill ha en enkel dagkräm med väldigt lätt täckning. Men den känns skön på huden och går snabbt att applicera.

elin fagerberg nivea

Jag kombinerade den med klassikern Cover All Mix från Make up Store, fast varianten Easy som är lite mjukare och tunnare i konsistensen än originalet är.

Pudret är min favorit – Balancing Act från Pür Minerals.

På kinderna la ja en av makeupvärldens största ikonprodukter – The Multiple i nyansen Orgasm från NARS. Ett stick du kan använda på både ögon, kinder och läppar. Jag föredrar det som krämrouge och här har jag även använt det som läppstift. Det är förmodligen den mest kopierade nyansen inom makeup, en varm rosa med lite lätt guldstänk i. Det är en av mina favoriter genom tiderna. Den första köpte jag på Sephora i Kanada för över 10 år sedan.

Nars orgasm

Ögonbrynen fyllde jag i med Wake up Brow från Pür Minerals. En mjuk brynpenna du har kunnat läsa om här tidigare.

Ögonskuggan är från ögonskuggspaletten i Royal Purple från Colorescience. Den har lite för lite pigment för mig. Här har jag gjort en sotig lila makeup med den mörkaste nyansen – Deep Purple. Jag använde en fuktig pensel för att hotta till färgen. Är du ovan och vill börja med mjukare skuggor är den här perfekt för dig.

Ögonpennan är Pearlglide Intense Eye Liner i nyansen Black Swan från MAC. Den är grym!

colorescience elin fagerberg colorescience