En vecka av plåtningar

Den här veckan har det varit en hel del plåtningar. I onsdags modellade jag för ett svenskt kaffeföretag genom min modellagentur, det var jättekul! Vi satt på en restaurang på Kungsholmen och plåtade. Jag såg aldrig bilderna så jag är lite nervig men håller tummarna.

Igår tog vi nya bilder till Gazet.se. För header, press och liknande. Jag har ju tidigare varit skönhetsredaktör, modeskribent och bloggare där. Snart öppnar den nya sidan och efter en paus därifrån så jag känner att jag inte hinner prioritera att skriva lika mycket längre. Men ni kommer hitta mina favoriter där och denna blogg kommer även finnas där. Samt en och annan artikel.

Till bilderna blev vi sminkade och plåtade av Lilac.se. Jag såg inte bilderna denna gången heller. Men det kändes i alla fall bra så jag hoppas på det bästa. Tyvärr får jag inte lägga ut några av de bilderna här. Men så här var jag sminkad. Och nej, rynkorna på klänningen kommer inte synas på det färdiga resultatet 🙂 och förhoppningsvis kommer jag inte se lika stel ut..

Sista plåtningen den här veckan så ska jag stå brevid kameran istället för framför. Det är en fotografering för ett modemärke som jag ska sminka på söndag. Söndagar är ingen vilodag i mitt liv 🙂