Erbjudande!

Känns din hy glåmig och vintertrött?

Nu finns det äntligen ett nytt, härligt erbjudande på Acquizhen.se. Den här gången får du 25% rabatt på Acquizhen Gentle Exfoliating Mask. Ange koden vårfräsch vid köp. Erbjudandet gäller veckan ut!

Acquizhen Gentle Exfoliating Mask kan du använda som både peeling och mask. Den peelar effektivt men skonsamt med malda arganfrön. Vill du hellre peela dig utan korn så lägger du på den som en vanlig mask. Den innehåller nämligen ett papayaextrakt som peelar huden genom att lösa upp bindningarna mellan hudcellarna utan korn.

Den ger en anti-age effekt med hjälp av alfalfa extrakt, grön kaffeolja och reservatrol från vindruvor. Den ger också fukt med hjälp av obehandlat äpple och vindruvskärnolja.

Peelingmasken gör att hudens cirkulation sätter igång. När du blir av med gamla, tråkiga, döda hudceller så är det lättare för huden att ta upp näring och fukt. Du får också en helt annan lyster. Perfekt om du vill fräscha till dig inför våren!

Den är dryg som attan så du får leva med ett tag…

Acquizhen är ett effektivt, organiskt och ekologiskt hudvårdsmärke som är certifierat av Ekocert. För varje såld produkt skänks ett träd till organisationen Trees for the future.