Essie gel couture – nya lack

Essie gel couture är en ny serie med hållbara nagellack som lanserades för några veckor sedan. De flesta nagellacksföretag har lanserat varianter på gelélack för konsumentbruk och Essie är ganska sena på nöten.

Kollektionen består av 28 färger i fyra färgfamiljer – Atelier, First Look, Runway och After party. De ska kombineras med överlacket i samma serie. Flaskorna har en snygg design och ser ut som originalet fast vridna. Det symboliserar väl fint med det tanken om ett original fast mer uppskruvat. Jag gillar att det är lätt att se vilka som är Essie gel couture och vilka som är Essies vanliga nagellack i butik.

Essie gel couture ska ge ett högglansigt resultat och hålla i upp till 12 dagar.

Jag har än så länge testat två av färgerna Couture curator och Sew me. Borsten är platt och enkel att jobba med. Resultatet blir glansigt och fint men jag tycker inte att färgen med den ena nyansen blir helt jämn trots två lager. Men Essie gel couture sitter riktigt bra. Jag har haft det på mina naglar i snart två veckor men nu är det verkligen dags att måla om dem. Det är perfekt för mig som är en stressad småbarnsmamma att ha samma lack under en längre tid.

 

Essie gel couture couture curatorCouture curator är en babyrosa ton som känns lite blaha. Men jag vet att många gillar den här nyansen. Tyvärr tycker jag inte att den blir riktigt jämn i färgen. 

Essie gel couture se meSew me är en otroligt snygg nyans! Det här lacket kommer jag använda många gånger. 

När naglarna fotades hade jag haft lacken i ungefär fem dagar. Därav stötmärkena.

Ca. pris: 149 kr.

 

 

Essie gel couture har ett brett spektrum av snygga nyanser. De sitter bra och är smidiga att måla med. Täckning skiljer sig åt mellan färgerna.
Täckning
Hållbarhet
Användarvänligt
Pris
Färgutval
Förpackningsdesign
4.4
Mitt betyg