Estee Lauder Bronze Goddess Shimmering Nudes Collection

Bronze+Goddess_Model_Global_Exp+Dec+'15

Det är otroligt kul att det lanseras så mycket fina produkter. Men när man ser så pass mycket är det lätt att man blir lite blassé. Men så landar Estée Lauders sommarkollektion Bronze Goddess Shimmering Nudes Collection och plötsligt kommer jag ihåg vad det är jag fullkomligt älskar med makeup! Den här kollektionen är nämligen vansinnigt snygg! Och osar sex.

Estee Lauder Bronze Goddess skönhetsbloggare elin fagerberg

Bronze Goddess innehåller sex olika produkter:

Illuminating Powder Gelée – ett puder som ger en mjuk ton och ett vackert skimmer. Den går lite åt persikoton och passar de flesta, så länge du kan tänka dig skimmer. Ca. 530 kr

Estee Lauder puder

All Over Illuminator – ett stick med en skimrande highlighter för kindben, nyckelben och liknande. Jag älskar även att ha det på läpparna. Ca. 395 kr

Shimmering Nudes Eyeshadow Palette – en ögonskuggspalett med åtta olika nyanser, fem är skimrande nude-nyanser och tre är mer metallic. De tre metalliska nyanserna ska fungera bra att använda med fuktig pensel. Tyvärr har jag inte testat ögonskuggorna än. Jag har stått där med penseln flera gånger, men paletten är lite för snygg för att förstöras och gotta ner sig i. Den får ligga där och vänta några dagar till. Ca. 575 kr.

Estee Lauder ögonskuggspalett Estee Lauder ögonskuggspalett tre färger elin fagerberg

Pure Color Nail Lacquer – någonstans mellan beige och mjuk rosa med mycket skimmer i hamnar den här vackra nyansen. Snyggast mot solbrun hud. Ca. 240 kr.

Shimmering Body Oil – en kroppsolja i sprayflaska som doftar ljuvligt. Den doftar lite för mycket för att ha på hela kroppen, men den är perfekt för armar, dekolletage eller ben. Ca. 375 kr.

Eau Fraiche Skinscent – en doft av bland annat amber, kokosmjölk, vanilj, sandelträ och jasmin. Sa jag att den var sensuell? Ca. 595 kr.

Alla produkterna är limited edition.

Estee Lauder Bronze Goddess Elin FAgerberg skönhetsblogg