Ethnic med Make up Store

Under februari släpper Make up Store sin vårkollektion Ethnic. Den är ovanligt somrig för att vara en vårkollektion, med starka kulörer av blått, grönt och rött. Fyra stycken Microshadow´s, två läppglans, en ögonpenna och ett läppstift tillhör vårlooken. Till kollektionen har de blivit inspirerade av Peru vilket känns väldigt spännande tycker jag!

Eftersom jag har blivit blekare igen efter Thailand så valde jag att lägga på lite mindre av de starka färgerna. Här har jag använt Microshadow i färgen Heritage, läppglanset Dahlia och ögonpennan Ice Blue. Pennan valde att jag lägga längs med undre franskanten. Eftersom ljuset på bilderna är ganska kallt så ser Heritage kallare ut än vad den är. Den känns mer bermudagrön än blå.

Min favorit är helt klart läppglanset Dahlia. Det sitter superbra, har en skön formula och en vacker färg. Jag tror att jag kommer spana in ögonskuggorna betydligt mer så fort solen glimtar fram med lite värme. Nästa gång ska jag testa att fukta dem för att få en mer täckande färg.

Jag kombinerade det med en favoritmascare från MAC, Opulash. Den ger vacker svärta, bra volym och sitter på plats.

[slideshow]