Ett besök på Stureplanskliniken

Igår var jag på ett event på Stureplanskliniken. Vi var runt tio kvinnliga bloggare på plats. Vi hade jättetrevligt!

Kliniken arbetar inte med knivar utan med injektioner, laser och liknande. Jag gillar det. Jag är ingen förespråkare för plastikkirurgi eller injektioner. Men jag tycker att alla ska få välja själva och jag är absolut inte emot det. Så länge man är nöjd och glad och inte går till överdrift eller gör något för någon annans skull. Det är inte omöjligt att jag kommer ta bort argrynkor och liknande småsaker i framtiden.

Pyra som driver Stureplanskliniken berättade om deras olika behandlingar. De gör bland annat filers, botox och kemisk peeling. Visste du att man kan göra botox för att motverka tandgnissling och regelbunden huvudvärk?

pyra_haglund_bild

Läkaren och utbildaren Pyra Haglund är grundare av Stureplanskliniken.

Vi pratade även en del om kemisk peeling. Jag tycker att kemisk peeling brukar ge väldigt fina resultat. Men allt beror givetvis på vilken syra man väljer, vilka problem man har och vad man vill ha för resultat. Du kan bland annat minska fina linjer, jämna ut pigmentförändringar, förbättra elasticiteten och få jämnare struktur på huden. Själv har jag väldigt känslig hy och det är inte många kemiska peelingar som funkar för mig. Men för ett år sedan gjorde jag en kemisk peeling med mandelsyra då jag var modell vid en utbildning. Den gav väldigt bra resultat! Och det finns ett gäng andra som också brukar funka bra.

Annars är jag rätt nyfiken på behandlingar som tar bort åderbrock och ådernät. När jag blivit några år äldre och förmodligen har fått mer kommer jag kanske, om jag vågar, testa att ta bort lite nät på benen.

bild-119

I samband med kvällen igår får jag i samarbete med Stureplanskliniken ge er 20% rabatt på kemisk peeling eller botoxbehandling. Erbjudandet gäller fram till den 28/2 på Stureplanskliniken i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Uppge kodord “Elin” vid bokning.