Ett härligt event med Pur Minerals

Mineralsminkmärket Pur Minerals bjöd in till terminens sista pressmöte i torsdags. Vi var på Cultur bar i Gamla stan. Rummet var varmt som tusan och fylld av ett femtontal journalister och bloggare. Pur Minerals visade upp nyheter för sommaren och en liten sneak peak på hösten. Bland annat kommer de ut med läppkritor och ett litet set med bronsingprodukter för sommaren. Jag älskar produkter i miniförpackningar! Perfekt både för necessär och handväska.

Mest intressant var en CC Cream. Den har spf 40 och jag har hunnit testa den lite idag. Jag gillar den än så länge! Den har bra täckning, sitter bra och jämnar ut fint utan att ge en kakaktig känsla.

Pur Minerals primer

En mascara vars borste du kan förändra är också en rolig nyhet. När du skruvar på hylsan kan du göra borsten kort och tät för att få fylligare fransar och sedan ändra borsten till lång för att förlänga och separera fransarna. Det är ju en supekul idé! Konstigt att det har tagit så lång tid innan någon kom på den.

Nytt är även en primer som är utan silikon och lämpad för blandad hy. Den är jag väldigt nyfiken på.

Pur Minerals

Elin Fagerberg röd klänningLouise tog den här bilden på mig under eventet. Klänningen är från La Redoute, väskan från Ceannis och örhängena kommer jag tyvärr inte ihåg vart jag har köpt dem.

Efter mötet gick TinaHelena och jag till Debaser Slussen och mös i solen. Sommarkänslor!