Ett intrång i mitt privatliv

I fredags natt upptäckte jag att jag fått ett intrång i mina sociala mediekanaler. En kille från Alvesta höll på att kapa min identitet. Han bytte bland annat ut bilder på Facebook, raderade vänner, blockerade min man, och annan skit. Gud vet vad han har hunnit göra.

Jag har varit så ledsen, känt mig förnedrad, utlämnad och förbannad. Det känns obehagligt att någon har haft tillgång till mitt privata liv. Mail, bilder på min dotter, allt. Det känns som om någon har gjort inbrott hemma hos mig och suttit och läst ur min dagbok. Kanske till och med högt för alla som lyssnar.

Händelsen är polisanmäld och jag har gjort vad jag kan för att säkra allt. Men jag känner mig ändå ledsen och förbannad. Varför vill man skada andra människor?

Glöm inte att byta dina lösenord ofta och scanna igenom din dator efter virus och annat skit. Det finns många troll där ute som har alldeles för lite att göra på dagarna.

Elin Fagerberg skönhetsblogg