Event med Essie Midsummer Collection

Jag har ju helt glömt att berätta om eventet med Essie inför deras kollektion Midsummer  Collection. Den är skapad bara för Norden.

Vi var ett rätt stort gäng bloggare som åkte buss ut mot Rosendahl Trädgårdar på Djurgården en solig försommardag för att spana in de nya lacken och äta midsommarlunch. På plats fanns Frida Selkirk som tillsammans med sitt team stylade naglar. Sofie Fahrman var också där för att prata mer om kollektionen. Hon är ansiktet utåt för Essie i Sverige.

De som ville fick binda midsommarkransar. Mysigt! Jag hann tyvärr inte då jag skulle vidare för att hämta på förskolan.

Essie Midsummer Collection består av sex nyanser som är inspirerade av midsommarblomster och magiska midsommarnätter.

Midsummer Collection

June in Bloom – en vacker mjuk och feminin ljusrosa med skimmer i sig.

Dressed to the maxi – ett rött lack med rosa skimmer i.

All night long – mauve med indigoblått skimmer i.

Skål! – en härligt äpplegrön nyans. Min favorit!

Midnight sun – ett blått krämlack, även den en av mina favoriter.

Dusk till dawn – ett brunrött krämlack.

Essie Midsummer Collection

Jag gillar den här kollektionen! Jag tycker att de har fått till en bra färgskala och att lacken sitter bra. De nyanser jag kommer använda mest är det gröna och det blå. Det mauvefärgade kommer jag nog använda mindre då den nyansen sällan blir bra till min hudton. Men till dig som är född med lite mer pigment passar den förmodligen betydligt bättre.

Har du hunnit kika på dem än?

Foto: Essie