Event med Real Techniques och nya penslar

Real Techniques bjöd in till stort event för någon vecka sedan. Jag brukar egentligen hoppa grejer som är på fredagkvällar men den här gången lät det extra kul och jag fick ta med mig min femåring.

Jag behövde inte ångra mig. Både jag och dottern hade så otroligt kul!

Det var mängder med folk som drack bubbel och minglade. På scenen stod makeupartisten Mia Högfeldt och höll presentation. Mia hade förr webbtidningen Gazet.se och det var där jag började min blogg för snart 10 år sedan. Nostalgiskt!

En trappa ner fanns den toalett med discokulor. När du låste dörren började hög underbar funk/disco-musik och discokulorna började snurra. Vi smet ner dit två gånger bara för att dansa lite…

Real Techniques är skapat av två makeupartister – Nic och Sam, som även är systrar och kända från You Tube. När märket lanserades i Sverige för flera år sedan minns jag att de var här på plats vid ett pressmöte. Verkade supergulliga!

Hennes outfit stämde väl in med inredningen…
Jag och dottern testar penslar från Real Techniques
Ja, hon lär sig i tid… Här testade Lilla M penslarna på mig.

Så vad är då nytt från Real Techniques?

Miracle Powder Sponge – en snedskuren makupsvamp för applicering av puder. Den kan användas både blöt och torr.

Artist Essentials Set – ett kit med mångsidiga verktyg. Bland annat en borste för applicering av flytande eyeliner och en för applicering av krämiga produkter som krämrouge och contourprodukter i kräm eller gelkonsistens.

Premium Sponge Case – min favorit! En liten ask av flexibelt silikon med hål i. Den här petar du ner din makeupsvamp i för att hålla den hygienisk och för att hålla din makeupväska mindre kladdig. Svampen kan dessutom torka tack vare de små hålen.

Regel Edge Medium – en borste som ser ut som en halv solfjädersborste som används vid applicering av rouge, bronzer eller highligther. Kanten på borsten kan användas till contouring.

Priserna ligger mellan 99-299 kr.

Dessutom kommer det limiterade upplagor med ny design av penslar och svampar. Jag såg också flera fina julklappskit.

Nya penslar från Real Techniques kombinerat med vackra blommor.
Till vänster ser du de limiterade penslarna.
Julklappskit.
Artist Essentials Set är kitet nere till vänster. Här ser du också fina julklappsaskar.

Tutelitut! Jag såg precis att Kicks har erbjudande på nyheterna. Se mer här.

Här kan du läsa mer om penslar.