Face Stockholm på Scandic

De år jag jobbade med att åka upp och ner i Sverige och hålla ständiga utbildningar inom skönhet, bodde jag på mestadels på Scandic. Jag kände mig så hemma där att jag än idag känner mig hemma varje gång jag känner doften av tvål från Dove. Det var nämligen deras produkter de hade på hotellrummen.

Men det känns som väldigt glada nyheter att Scandic har börjat samarbeta med Face Stockholm. De har tillsammans skapat en hud- och hårvårdsserie som doftar ljuvligt. I de vanliga rummen kommer det finnas schampo, duschtvål och handtvål och i de finare rummen har de lagt till balsam och hudlotion. Jag känner mig lite förvånad att Scandic inte valde ett ekologiskt eller i alla fall miljövänligt märke eftersom hotellkedjan är Svanen-märkt. Men produkterna är snygga, doftar gott och fungerar bra på väldigt många.

Jag bor ännu en hel del på hotell, både privat och i jobbet. Och Scandic blir återkommande eftersom det känns “hemma”. Men nästa gång tänker jag inte packa ner lika mycket i necessären.

FACE_Scandic