Fantastiska Fotbollsgalan

Igår var det dags för fotbollsgalan och jag fick följa med min vän Frida som hennes +1. Det utvecklades till en riktigt rolig kväll! Vi slussades ut till Globen i bussar från city tillsammans med resten av Fotbollsförbundet, spelare och andra glada fotbollsmänniskor.

Det första som händer när vi kommer fram är att en Man med en pärm rusar fram till oss och är helt övertygad om att både jag och Frida spelar i landslaget. Jag tror att jag skrattade i tjugo minuter efteråt! Jag är väldigt långt från landslaget.. Ganska långt från knattelagen också faktiskt. Men jag borde kanske sagt ja så att jag fått sitta längre fram? 😉

Galan började med mingel och champagne innan tre-rätters middag. Det var god mat, gott vin och väldigt trevligt sällskap. Ett litet minus för nästan obefintlig dessert dock. Jag engagerade mitt bord i Twitter. Annars blev det en hel del fotbollsprat.

De mindre priserna började delas ut innan TV-sändningen. Under tiden fick vi sitta och tippa vilka vi trodde vann. Kul!

Efter galan var det efterfest och Patrik Ekwall kom fram och gjorde high-five med mig. Vem är jag lik?!!

Jag och Frida dansade som om det vore sista chansen på efterfesten. Sedan åkte vi hem redan vid halv tolv eftersom jag skulle upp tidigt idag. Utanför Globen stod några unga killar och ville bli fotade med mig. Vem är jag lik?! Skitskumt!

Lite missar, som vanligt uppmärksammas kvinnor mindre än män. När ska det ändras? Jan Scherman använde glatt Damlandslagets hyllningsstund till att tala om Herrlandslagets matcher nästa år. Vad är det om?! Mer musik hade varit ett stort plus i kanten. Annars var allting super! Påkostat, genomtänkt och väldigt bra serveringspersonal.

Kuriosa: Frida känner alla fotbollsmänniskor. Men alla ser ungefär likadana ut? 50+, män, glada, svart kostym, snygg fru. Jag kan ha hälsat på samma personer flera gånger.. Men trevliga var de!

Kuriosa nr 2: Helena Seger hade snyggast skor. Svart- och vitrandiga pumps.

Min outfit: Klänning: FCUK, Väska: YSL, Skor: Chanel, Örhängen: Dyrberg & Kern

[slideshow]