Färgade nyheter

Nu händer det grejer på skönhetshyllorna! Mängder av nya produkter för kropp, ansikte, hår, naglar och smink är på väg ut. Så ni kan se fram emot mycket produktinformation, recensioner och kommande trender den närmsta tiden.

Dermalogica lanserar flera nya produkter. Två av dem är Sheer Tint SPF20 och Cover Tint SPF20.

Sheer Tint är en färgad dagkräm som ska innehålla ordentligt med skyddande antioxidanter och hyaluronsyra. Hyaluronsyra är en av mina favoritingredienser. Men det har ni säkert redan märkt. Den här passar dig som känner dig lite vinterglåmig och inte hinner/vill sminka dig så mycket på morgonen. Den jämnar ut hudtonen men döljer inte. Perfekt även för dig som vill ha en lätt färg på semestern utan brun-utan-sol.

Sheer tint

Cover Tint är mer täckande och används som en foundation ovanpå en dagkräm. Samtidigt bygger den på samma vårdande ingredienser som den färgade dagkrämen. Utöver det innehåller den bland annat ginseng och marint extrakt. Den har en skön formula som jag gillar. Jag kanske inte skulle använda den när jag arbetar som make up artist. Men definitivt som hudterapeut och privat.

Cover Tint

 

Ca. 545kr