Färger från Lush

Du kanske har sett att Lush har lanserat make up? För en gång skull känns det som ett skönhetsföretag har en tanke bakom lanseringen och inte bara lanserar bästsäljande färger. Det finns två kollektionen, varav kollektionen “Emotionell Briljans” känns mest intressant. Den bygger på färgterapi, där du efter att ha snurrat på ett hjul, väljer de tre färger som tilltalar dig mest just nu. Varje färg står för ett ord och det ordet ska du bära under dagen. Färg påverkar oss otroligt mycket så jag tycker att den här idéen är väldigt kul!

Jag var inne och spelade spelet under förra veckan. Den första färgen jag fick, står för min styrka eller svaghet, det blev Tro (rosa). Den andra ska stå för mitt undermedvetna behov, det blev Intution (grön). Och den sista ska visa min talang, det blev Charm (ljusrosa).

Här nedan har jag testat färgen Tro på läpparna och Intution på ögonen.

De sitter faktiskt rätt bra! Läppstiftet har blivit en ny favorit. Färgerna kommer som flytande läppstift, flytande eyeliner eller krämögonskugga. Alla är veganska!

Den andra kollektionen heter “Desert Island” och bygger på produkter vi inte kan klara oss utan, de vi vill ha med till en öde ö. Där finns bland annat mascara, puder och bronzer.