Färgglada sommarnyheter och pudelrock

I torsdags var jag på ett fantastiskt trevligt event med Dior och tidningen Daisy Beauty. Vi var tio utvalda skönhetsbloggare som fick klämma och känna på alla sommarnyheter från Dior och sedan tog vi taxi ner mot China teatern för att se musikalen Rock Of Ages.

Diorevent sommar

Söta Tina testar lack.

Dior visade flera fina nyheter. Sommarkollektionen heter Bird of Paradise och är en limited edition som finns ute i butik nu. Den innehåller bland annat ögonskuggspaletter, nagellack, ögongloss, läppglans och finfina tjocka läppennor (Oj, vad många det är som lanserar det!). En av dem är ljusrosa med ett väldigt fint metallicskimmer i. Den kommer nog bli en investering i veckan.

Bird of paradise

B.B cream för ögonen och parfymen Dior Addict – Eau Délice är andra nyheter. Parfymen var ingen höjdare för mig tyvärr. Men doft är så otroligt individuellt. 24 nya Addict Gloss var däremot en favorit. Här ser ni ett gäng av dem på min hand. Jag kunde givetvis inte låta bli att kladda med alla…

Dior glansDior Addict glans

Men kvällen bestod inte bara av härliga skönhetsprodukter och mingel utan också av lite pudelrock. Jag är en riktig gammal rocker i hjärtat, så det kunde inte passa mig bättre. I rollerna syntes bland annat Johan Rheborg, Bruno Mitsogiannis, Mari Haugen Smistad, Joacim Cans och Peter Magnusson. Och ett stort plus för att Kee Marcello från Europe var med! Rockhitsen var fantastiska och blandades med rolig dialog. Jag sittdansade, trummade och sjöng (när jag vågade) i två timmar.

Diorevent

Jag och Karin – grumliga men glada i väntan på musiken.

Med under kvällen var också: BelezaWysteriiaFröken RosaSkönhetsredaktörernaFrida SkoglundAidaEllen BergströmMaria MroxxKarin WidénFrida Skoglund, BrownsugarLiselott och Kicki från Daisy Beauty.