Fem sköna tips till kroppen

Vid det här laget är ni förmodligen väl medvetna om att jag är en riktig nörd när det kommer till kroppskrämer. I love them! Jag har torr hud och är beroende av att smörja in kroppen med krämer, oljor eller balsam.

bild-103

Här är fem av dem jag använder just nu:

Vichy Nutriextra Deeply Nourishing Body Care – en skön flytande lotion för normal till torr hud. Den har en lite trist doft men går samtidigt lätt att kombinera med parfym utan att lotionen tar överhanden. Den går snabbt och lätt att smörja in men återfuktar bra och passar de flesta. Stort plus för flaska med pump!

LdB Warm Embrace – är en lätt lotion som främst passar de med normal hud. Den har doftnoter av bland annat litchi, kiwi, vit choklad och gyllene kvitten. Resultatet blir en fruktig och fräsch doft. Den absorberas väldigt snabbt och kommer i en söt rosa flaska. För mig är den lite för lätt i konsistensen men jag gillar att använda den när jag har bråttom.

L`Occitane Ultra Rich Body Cream med doft av viol – en skön kroppskräm i en vacker burk. Den doftar lätt av viol och känns härligt återfuktande. Jag gillar att den inte doftar för mycket utan mer lämnar en subtil, mjuk doft. Den ska innehålla hela 25% sheasmör! Den finns i två andra dofter – ros och jasmin.

Themae Body Massage Balm – ett lyxigt kroppsbalsam som du kan använda som en mjukgörande kräm eller till massage. Den är perfekt för torr hud och doftar ljuvligt av spa. Den innehåller bland annat macadamianötsolja och hampafröolja. Det tar rätt lång tid för den att absorberas i huden och är inget för dig som har bråttom. Det här är en stor favorit för mig!

Nashi Dry Body Oil – en torrolja som bland annat innehåller ekologisk arganolja och abyssianolja. Den här hann jag tyvärr använda upp innan jag tog bilden. Därför saknas den där. Den har en härlig doft av vanilj som jag gillar. Oljan kommer i sprayflaska och vid applicering åker den snabbt in i huden. Superskön!