Fest med Pocket Entertainment

Igår var jag på nattklubben Rose där Pocket Entertainment hade ett pressevent med efterföljande fest.

Kvällen började med ett relativt litet gäng press och bloggare som hälsades välkomna av Kristian Luuk, och fick en bra och rolig presentation. Pocket Entertainment är en ny play-kanal som du kan kika på i både smartphones, surfplattor och datorer. Det finns en drös TV-program att välja mellan och alla avsnitt är mellan 5-10 minuter långa. Tanken är att du ska kunna titta på serier när du väntar på bussen, sitter i väntrummet och vid liknande tillfällen.

TV-programmen verkar väldigt spännande och har en blandning av nya och etablerade skådespelare. Det finns bland annat action, komedi, drama, musik och mode att välja mellan. Det känns välgjort, intressant, nytt och väldigt roligt! Jag kommer definitivt att ladda ner appen, som släpps på måndag.

Efter presentationen fick jag några spontana minuter med Olle Sarri. Han är en av skådespelarna, och berättade bland annat att det inte är någon skillnad med den här produktionen, jämfört med andra produktioner med längre avsnitt. Olle visade sig vara en genuint trevlig och härlig människa. Han sa att han har varit med om fem allvarliga trafikolyckor. Hemskt! Det har fått honom att uppskatta livet och vardagen mer.

När vi var inne på livet och döden, frågade jag vad som var högst upp på hans bucket list. Han sa då att han redan har avverkat flera saker han vill göra innan han dör. Högst upp på hans lista är att han vill inse att han inte kommer hinna göra allt. Vist tycker jag! Han avslöjade också att han har gjort flera av sina drömroller redan. Men att några hann bli upptagna. En av dem var Gollum… Olle Sarri är med i TV-programmet Blomsterflickan, där Cissi Fors har huvudrollen.

Under tiden jag pratade med Olle förvandlades Rose från ett pressevent till en stor fest. Det kom otroligt mycket folk under väldigt kort tid. Det bjöds friskt på gratis sprit, frukt och mat från Taco Truck. Som för övrigt har ett eget program på kanalen.

Den blå mannen är en av de andra TV-programmen. Han var självklart på plats. Och jag fick gosa lite med honom. 🙂

Kvällen blev väldigt lyckad och det var längesedan jag skrattade så mycket.

Pocket Entertainment lanseras på måndag