Fest med Zorro och Chaplin

Min kompis Edita hade en stor födelsedagsfest igår. Temat var Hollywood och de flesta som var där hade klätt ut sig. Jag festade med allt ifrån James Bond, Zorro och Chaplin till Lisa Minelli, Lady Gaga och Fantomen! Vi var runt 30 personer i en liten mysig lägenhet. Jag älskar fester i mindre utrymmen. Det blir så mycket bättre mingel då. Det är betydligt enklare att prata med den man står och trängs med än att gå fram till gänget i hörnet. Eller vad tycker ni? 

Jag älskar att klä ut mig! Att få spela apa och gå in i en karaktär. Tidigare har jag bland annat varit Ronny från Ronny & Ragge och Greger från Nilecity. Det är så roligt att klä ut sig till man! 

Men den här gången klädde jag ut mig till en av mina stilförebilder sen tidigare tonår. Nämligen Brigitte Bardot. Jag hittade varken båtringade randiga tröjor eller capribyxor i garderoben och förutom det bar hon ganska ofta enbart handduk på foton. Och att komma till en fest i handduk kändes ganska uteslutet. 😀 Så det fick bli en topp med bardotrutor. Mönstret är döpt efter henne och jag tycker att det personifierar Brigitte Bardot.  Trots hennes (och även min) faiblesse för minikjolor hoppade jag det denna gång och valde en längre. Jag  kombinerade det med ett skärp med rosett. Håret tuperades rejält och kombinerades med mörka ögon och ljusa plutläppar. Och voila! Här är min tolkning av Brigitte Bardot. 

Toppen och kjolen är inget nyinköpt. Toppen är från Morgan och kjolen från HM. 

1233999_10151898927202667_2023815369_n

 

Ian fick vara valfri snygg gaykille från Brockback Mountain. 

1238765_10151898930977667_1992613881_n