Fest med tjejerna på Lemon Bar

I lördags var jag med några av mina fina vänner på Lemon Bar i Stockholm. Vi började kvällen hos min granne Elin. Hon har en magiskt snygg balkong där vi drack vin ur kristallglas, mumsade på grönsaksstavar och skrattade tills vi kiknade. Det var fantastiskt kul! Elin och jag lärde känna varandra då vi möttes vid flera hundpromenader. Nu är hon en av de jag hänger med mest. Det är extra skönt att ha en vän som bor så pass nära. Speciellt då vi båda arbetar hemifrån.

Snygg balkong elinfagerberg.se

Från början skulle jag och min syster gå ut och ta ett glas vin och sitta och prata. Men tillslut blev det en helkväll med ett härligt gäng. Jag behöver verkligen sådana här kvällar. De med roliga anekdoter, skratt och kärlek. När jag fylls på med energi efter en rätt tuff vecka. Efter förfesten drog vi vidare till Lemon Bar på Kungsholmen för att dansa. Jag har varit där några gånger tidigare och har praktiskt tagit alltid kul. Det är väldigt opretentiöst, avslappnat och varmt! Jag hade verkligen en superrolig kväll och längtar redan tills nästa gång. Att skratta och dansa tillsammans med mina vänner betyder mycket.

Trots att jag inte drack speciellt mycket eller sent var jag riktigt sliten igår. Jag var så trött! Men det var bara att upp och hoppa för hundpromenader, lek på lekplatsen, storhandla, söva barn och baka. Nu är det en helt ny jobbvecka som bjuder på flera roliga pressmöten, middagar, deadlines, planering, behandlingar, byte av förskola och min dotters födelsedagskalas. Hey ho let´s go!

Elin Fagerberg förfest innann Lemon Bar elinfagerberg.se

Innan festen lockade jag mitt hår med Clip & Curl från Babyliss. Det är värmespolar som värms upp snabbt och som inte kräver några klämmor. Du trycker nämligen ihop spolen runt håret. Det är lite knöligt att få ut spolarna ur lådan de värms upp i. Annars tycker jag att de är fantastiskt bra och smidiga! Dock satt inte lockarna hela kvällen. Jag var nog för snål med sprayet.

Jag hoppas att du har haft en riktigt härlig helg och är laddad inför en ny vecka!