Festen hos Lina

I fredags var det så dags för Lina Hellqvists efterlängtade födelsedagsfest. Hon hade verkligen slagit på stort och förberett och ansträngt sig in i minsta detalj. Och vilken fest det blev! Det här är definitivt en av de roligaste och galnaste fester som jag har varit på.

Vi var nog strax över 50 gäster mellan 20-70 år som hade förmånen att vistas i Junibackens härliga lokaler. Det blev ett färgglatt, ballongfyllt och galet barnkalas för vuxna! Vi drack fördrinkar i en sagosal, åkte sagotåget, härliga gästen Thobias var utklädd till clown, vi pratade om livet inne i Villa Villerkulla, åkte rutschkana, dansade till liveband och fick godispåsar i en fiskdamm. Lina bjöd på en stor härlig buffé, vin och Stockholms största kakfat. Hela hon passade verkligen in i den här miljön, med sin sprudlande otroligt givmilda och härliga energi!

Det var underbart att bli barn på nytt och det här är definitivt en fest som jag alltid kommer att minnas. Jag har haft ett stort leende hela helgen och har det ännu. Tänk att en fest kan ge så otroligt mycket positiv energi!

Mingelbilder är utlovade. Så ni blir snart uppdaterade med bättre. Men här kommer ett gäng av mina.

[slideshow]