Festsminkning hos The Body Shop

Igår var jag på Body Shop på Drottninggatan i Stockholm. Jag fick en festmakeup lagd av duktiga make up artisten Petra. Trots att jag själv är make up artist tycker jag att det är lika roligt varje gång någon annan sminkar mig. Alla har sin stil och sina knep. Och alla ser en annorlunda. Spännande!

En festmakeup kan du boka på alla Body Shop´s butiker runt om i vårt avlånga land. Kanske kan vara något inför nyår?

Petra använde följande på mig,

Bas

Liquid Mineral foundation, Lightening Touch, Pressed Powder.

Kinder

Rouge i färgen “Tea rose” och highlighter i “Brush on radiance”.

Ögon

Brow & liner kit 01 på ögonbrynen. 4 step smoke & sparkle i färgen Silver Black som ögonskugga. Den kombinerade hon med eyecolor 08 en svart kajalpenna. Smoke & Sparkle tillhör julkollektionen och finns i två färgkombinationer.

Läppar

High Shine 01

Och så här blev jag. Själv blev jag jättenöjd!

[slideshow]