Firande på Fjäderholmarna

Imorgon fyller min lille systerson 1 år. Hurra! Vi firade honom idag med att åka på utflykt till Fjäderholmarna och sen med tårta hemma hos syrran. Det var supertrevligt! Fjäderholmarna är otroligt vackert. Jag gillar att vara där ute och strosa runt, lyssna på fiskmåsar och titta på havet. Speciellt en sådan vacker sommardag som idag.

11160083_10153395828127667_89264721_n

Den här veckan har varit väldigt rolig! Med spa, utflykt, häng med vänner och familj. Mindre roligt har alla bilresor varit och efter den här veckan är jag helst slut. Det har varit väldigt intensivt och så mycket intryck! Och HSP-person som jag är blir jag onekligen rätt matt. Det är så mycket att se och känna! Huvudet värker och ögonen svider. Jag undrar hur jag hade mått om jag inte hade haft de där dagarna på spa? Men det var det värt! Livet är till för att uppleva, lära och njuta.