Firmafest med Isadora

Vi var ett stort gäng skönhetsbloggare som kom till Story Hotel igår kväll. Isadora anordnade en sminkvisning och berättade om sina senaste nyheter. De flesta av mina favorittjejer bland bloggkollegorna var där så det kändes som en stor firmafest. Det kramades rejält!

Helena, Desiree, Sanna, Tina, Karin och Delinda

Det bjöds på drinkar och meze och en hel del sminkinspiration.

Isadora berättade lite om sin höstkollektion. Jag har skrivit om den tidigare och visat upp sminket. Men det är fler nyheter på gång…

Under nästa vecka lanserar de nya ögonskuggor – Cream Mousse Eye Shadow. Jag har inte hunnit testa dem på än. Men de låter väldigt spännande! De kommer i sex stycken färger och appliceras med en liten pensel. På handen gav de ett fint skimmer med relativt bra täckning. Mer om dem kommer.

Nya färger på hårmascara är på väg ut. Nu kan ni pensla på färger av guld, choklad, lila, blått, svart eller rött i håret. Men det dröjer några veckor till innan de kommer ut.

Och min favoritnyhet är nagellacken! Det är ingen hemlighet att jag älskar Isadoras nagellack. De täcker bra, sitter bra, har bra färger och är billiga. Den nya kollektionen heter ” Jewels och the Orient” och precis som namnet säger är färgerna inspirerade av orienten. Mustiga gröna, lila, röda och mörka toner varav flera har riktigt snyggt skimmer i sig. De ska testas och visas upp.

Fina Cecilia blev sminkad